Hoppa till sidans innehåll

Föreläsningar


Efter hårt jobb så kan vi nu med stor glädje meddela att Torsdag den 18 april så kommer Mattias Reck till Älmhult för att ha 2 st. föreläsningar. Dom kommer att var i aulan på Haganässkolan.

 

Mattias är sedan några veckor tillbaka förbundskapten för herrarna i landsvägscykling och dessutom så driver han ett företag som heter Balansera Tester & Coaching.

Han är en mycket uppskattad föreläsare!

 

Detta är ett samarrangemang mellan Elmhults Sportclub, Friskis & Svettis Älmhult, Älmhults Kommun och SISU.

 

Medlemmar i ESC kommer att kunna gratis på detta, annars kostar en föreläsning 120:-.

Så har man inte betalat sin medlemsavgift eller är medlem sedan tidigare så rekommenderar jag att man gör det eller blir medlem nu.

Läs mer på hemsidan: http://www7.idrottonline.se/ElmhultsSC/Foreningen/Blimedlem/

 

Mattias kommer att köra en allmän föreläsning om konditionsträning, hälsa och motion samt en föreläsning riktad till cyklister & triathleter.

Läs mer nedan samt i bifogade filer där uppgifter om hur och vart man anmäler sig.

 

Konditionsträning, hälsa och motion! Mattias Reck 17 30-19 00

Så blir du en bättre cyklist!  Mattias reck 19 15-21 00

 

Nu hoppas jag att vi blir riktigt många som har möjlighet att gå på detta och anmäl er så snart som möjligt. Sprid gärna detta till övriga som ni vet kan tänkas vara intresserade!

 

ALLA är välkomna!

 

Klockan 17,30 – 19,15. Konditionsträning, hälsa och motion!

Vill du få bästa resultat av dina begränsade träningstimmar varje vecka? Mattias går igenom de senaste rönen om konditionsträning, förklarar hur kroppen fungerar och reagerar på träning. Du får också veta hur du ska tänka när du ska styra din träning, vilken roll styrketräning har för uthållighet och hur du kan planerar din träning! Är du över 50 får du extra lite tips för vad du ska prioritera!

 

Klockan 19,15 – 21,00.  Så blir du en bättre cyklist!

Mattias Reck, som numera är förbundskapten för herrarna i landvägscykling, går igenom de senaste rönen om konditionsträning, förklarar hur kroppen fungerar och reagerar på träning. Du får också veta hur du ska tänka när du ska styra din träning, vilken roll styrketräning har för uthållighet och hur du kan planerar din träning!

 

Ha de!

/ Micke

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:28 Skribent: Micke Eriksson

Postadress:
Elmhults SC
Box 71
34321 Älmhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info