Möckeln Runt Ultra

Möckeln Runt är ett ultralopp i den otroligt fina miljön runt sjön Möckeln i södra Småland. Vi springer i skog, genom naturreservat, badstränder, smala stigar, vackra grusvägar och landsväg. Alltid nära inpå Möckeln och ofta med utsikt över sjön.

Navigering sker med hjälp av Strava eller Garmin Connect, där banan finns att ladda ner. Observera att man måste följa bansträckningen i någon av dessa appar. Vid start delar vi även ut en karta med bansträckningen. Denna måste ni ha med er under hela loppet. Tidtagning sker med hjälp av din registrerade tid på Strava.

Start och mål är på Bökhults badplats västra parkering. Vi tillämpar "öppen starttid" mellan kl 06:00 - 09:00 för att sprida ut oss så mycket som möjligt.
Målet stänger kl 15:00.

Välkommen till Möckeln Runt Ultra den 5e juni 2021!

TILL ANMÄLAN

Du måste ha med dig:

• Karta med bansträckningen utritad (delas ut vid start).
  • Fullt laddad mobiltelefon med race arrangörs telefonnummer inlagt.

Deltagande sker på egen risk. Det är deltagarens egna ansvar att följa eventuellt gällande Corona rekommendationer när du springer. Du springer på allmän plats, följ trafikreglerna! Möckeln Runt Ultra är inte sanktionerad av Svenska Friidrottsförbundet. Med anledning av detta tävlar man inte föreningsmedlem och det innebär att man inte omfattas av Riksidrottsförbundets försäkring under arrangemanget. Resultat kan ej heller användas som referens eller kval till andra lopp. Det finns 2 obemannade vätskekontroller utmed banan (i Vedåsa och i Diö)

I enlighet med det anrika cykelloppet med samma namn, (och som i normala fall genomförs dagen efter), delas ett unikt diplom ut till de som fullföljer.

Startavgift: 260kr
Ingen efteranmälan är möjlig.

Official route is available on Garmin Connect and Strava (if you want to have a go at the FKT). Only running is permitted! For cycling around the lake, there is a different race :)

Garmin Route: https://connect.garmin.com/modern/course/33688324

Strava Course: https://www.strava.com/routes/2710117625853971996