Sponsring startavgifter

Information och regler

Vi subventionerar eller sponsrar startavgifter för våra medlemmar i olika lopp. Dessa lopp kan du springa gratis eller till subventionerade priser. Eftersom många lopp har olika regler ber vi er medlemmar att hålla er uppdaterade om vilka regler som gäller för anmälan på respektive lopp efterhand som de annonseras av oss.

Generellt gäller följande regler:
  • Du måste vara betalande medlem innan loppet äger rum. Du kan således inte springa loppet och bli medlem i efterhand. Du blir i dessa fall återbetalningsskyldig.
  • ESC ersätter inte efteranmälningsavgifter.
  • Det är inte tillåtet att låta arrangören fakturera ESC utan att vi kommunicerat detta för ett speciellt lopp.
  • Om ni anmäler er och inte kommer till start har ni betalningskyldighet för den kostnad som ESC har betalat in
  • Vi ser helst att ni springer i klubbens tävlingskläder även om tävlingen inte kräver det
Uppdaterad: 03 MAR 2017 19:51

Matilda Kjellberg Samuelsson, Söderåker 1 Bäckhult