Barn & Ungdomsverksamhet

Vi får många förfrågningar om träningsverksamhet för barn och ungdomar. Vi startade upp detta under 2019 och glädjande nog var det mycket populärt. Tyvärr flyttade vår ledare från Älmhult och vi har inte hittat någon erstättare. Vi har fortfarande ambitionen att starta upp friidrottsträning för barn och eventuellt ungdomar (beroende på intresse) så snart som möjligt. I nuläget är det ovisst när detta blir då nuvarande COVID pandemi påverkar våra planer. Det känns helt enkelt inte rätt av oss som förening att starta upp ny verksamhet för att locka fler till samma plats.

Är du intresserad ledare och tränare för framtida friidrottsgrupp? Tvekan inte att höra av dig till klubben! Vi uppskattar all hjälp och erbjuder givetvis utbildning i både egen regi såväl som förbundets.

Uppdaterad: 28 APR 2021 08:37 Skribent: Petrus Johansson