Börja träna friidrott

Friidrott innebär rolig och varierad träning. Utöver alla olika grenar – löpning, häck, hopp och kast – tränar vi koordination, styrka, uthållighet, snabbhet och rörlighet. All träning sker könsmixad och leds av duktiga och engagerade ledare. Vi erbjuder träning från det året man fyller sju. Skicka in en intresseanmälan för varje person som du önskar lämna intresse för. Vi bekräftar ert intresse och återkommer när vi kan erbjuda en plats.

Vår friidrottsträning är gratis och ingår i den medlemsavgift du som medlem betalar. Du behöver således endast vara medlem i klubben för att få delta. Är du inte redan medlem, kan du ansöka om medlemskap här

Pga begränsat antal platser måste du ha fått bekräftad plats från oss innan du kan komma och träna.

Barn vars förälder ställer upp som ledare har förtur. Vi erbjuder passande utbildning via förbundet.

Matilda Kjellberg Samuelsson, Söderåker 1 Bäckhult
34373 Virestad