Festivalloppet 27/8

04 AUG 2022 08:13
  • Uppdaterad: 04 AUG 2022 08:13

Äntligen är det dags för nästa lopp i årets lokala löparkalender! Festivalloppet i Strömsnäsbruk Lördagen 27/8. SK Graal hälsar alla nya och gamla löpare välkomna och vi hoppas få se många svart-vit-röda ESC' are på startlinjen! Vi sponsrar hela startavgiften för dig som är medlem!
Anmälan till loppet görs SENAST Måndag 11 april via mail eller sms till Bertil B SENAST 23 augusti!  070-2116451 This is a mailto link
Ange namn, födelseår och klass.
Vänligen observera våra regler för sponsring av startavgifter.
Fullständig i formation om loppet finns på SK Graals hemsida: Festivalloppet 2022, Lördagen den 27/8 | SK Graal

Skribent: Petrus Johansson

Matilda Kjellberg Samuelsson, Söderåker 1 Bäckhult