Hoppa till sidans innehåll

Medeldistanslöpning på bana

30 AUG 2022 15:39
Vi har fått förfrågningar om medeldistanslöpning på bana, dvs löpträning för distanserna 800 - 1500m, och kanske upp till 3000m(?). Vi vill därför kolla om ytterligare intresse finns hos er. Är ni intresserade? Visa ert intresse!
  • Uppdaterad: 30 AUG 2022 15:39

Vi har fått förfrågningar om medeldistanslöpning på bana, dvs löpträning inriktad på distanserna 800 - 1500m, och kanske upp till 3000m (beroende på intresse). Vi vill därför kolla om ytterligare intresse finns hos er. Är ni intresserade av denna typ av träning, visa ert intresse genom att maila oss! Har ni tidigare erfarenhet av denna typ av träning, berätta gärna det också.

Medeldistanslöpning sker uteslutande på bana och vi planerar att hålla denna träning på Linnéskolans löparbana. 1 timme/veckan kommer fokus ligga på löpträning för just medeldistans i olika roliga former. Detta kan bli allt från att lära sig starta från startblock till stafettlöpning.

Är du intresserad? Maila oss så kan vi förhoppningsvis planera in och erbjuda denna träning så snart som möjligt (om tillräckligt intresse finns vill säga).

This is a mailto link

Skribent: Petrus Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Elmhults SC
Matilda Kjellberg Samuelsson, Söderåker 1 Bäckhult
34373 Virestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: elmhultssportclub@gm...

Se all info