Medlemskap

Not swedish? Use the earth icon on top op the page to translate our page to your own language.

Elmhults SC är en ideell förening, vilket betyder att alla medlemmar är en del av klubben och äger den gemensamt. Vi finns till för våra medlemmar, det är ni som är klubbens viktigaste resurs!

Om du är med och tränar, åker i våra skidspår, använder motionsspåret i Klöxhult, cyklar i våra cykelgrupper, springer med #ESCRUNNERS, simmar eller deltar på någon av alla våra aktiviteter, uppskattar vi om du blir medlem. Det är ett billigt och bra sätt att stödja klubben.

Du kan välja att vara endast medlem och på så sätt stötta klubben, men vill du ta del av subventioneringar av tävlingsavgifter, sponsringar, träna med oss, simma med oss i simhallen och ta del av andra träningsrelaterade aktiviteter och liknande måste du välja aktiv idrott vid din anmälan.
OBS! Löpning ingår i Friidrott.

Vuxen

200 kr / kalenderår

Ungdom (13-18 år)

100 kr / kalenderår

Barn (0-12 år)

50 kr / kalenderår

Familjerrabbatt gör att ni betalar max 300 kr per familj / kalenderår, oavsett hur många ni är.
Blir du ny medlem under november eller december månad erhåller du automatiskt medlemskap det kommande året utan kostnad.

samband med att du blir medlem godkänner du föreningens stadgar samt drog- och mobbing-policy.

Om ni inte har möjlighet att att fylla i formuläret nedan, är ni välkomna med ert medlemskap genom att maila Namn, address och personuppgifter till This is a mailto link

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter
Om dina uppgifter redan finns i annan organisation i IdrottOnline kommer uppgifterna du har angivit inte att sparas i IdrottOnline. Dina tidigare uppgifter kommer finnas kvar. Om du sedan tidigare har en manuellt angiven kontaktadress inlagd i IdrottOnline så kan du automatiskt uppdatera denna till din folkbokföringsadress genom att kryssa i kryssrutan nedan. Om du vill ändra någon av dina andra kontaktuppgifter, vänligen kontakta föreningen.

Du är under 18 år, ange minst en målsman