16 augusti 2014 17:17 av Filip coach och simcoach Peter

En ESC i mål

Ett nytt klubbrekord av Fredrik Ekström från bjärnum med en fantastik tid och dröm!!!
9 Tim 56 min 57 SEK
Ett stort grattis från oss!!
Och vi forsätter heja på resten av atleterna som är grymt duktiga.

16 augusti 2014 11:58 av Micke

Söndagspass...!

Klockan 10,00 som vanligt.
Ca 10 mil och med många varianter och möjligheter till att korta av!
Välkommen!

15 augusti 2014 20:46 av Mattias OCT

OCT tempo bansträckning ändrad!

Den tunga trafiken har ökat på tvärleden och håller på till åtta numer, därför vill vi för allas säkerhet inte ha vår tempobana där längre.
Med kort varsel kommer vi därför köra vårt öppna KM på ESC:s tempobana fast start & vändning tvärtom detta året. En utredning om framtida OCT TTbana har påbörjats.
Samling vid kyrkan 18:00 och cykling till starten (er vändpunkt). Kommer ni inte till kyrkan utan till starten direkt meddela det till This is a mailto link när ni anmäler er senast 18/8.
Välkomna!

15 augusti 2014 17:05 av Dorthe

Lycka till!

Vill också passa på att önska er stort Lycka till i Iron Man imorgon! Råkar vara i Kalmar nu och har precis kollat in starten, så vi kommer att vara ute och heja på er imorgon!

14 augusti 2014 12:56 av Peter

Ett stort lycka till!!!!

Till er som skall göra Iron Man i Kalmar och Köpenhamn i helgen!!
Och till er som kör cykelvasan!!
Heja ESC

14 augusti 2014 10:50 av Cykelsektionen

Ang. Bjäre Runt på söndag.

Det visade sig vara ett mycket svalt intresse för Bjäre Runt på söndag av olika anledningar.
Så det är lika bra att redan nu gå ut med att det blir ingen samordning härifrån utan det blir ett Söndagspass klockan 10,00 som vanligt!
Mer info om det passet kommer senare!

14 augusti 2014 08:08 av Micke

Onsdagspasset...!

wow! 17 stycken på träningen igår i ett härligt sensommarväder! 2 fartgrupper från start och 2 rundor där "snabbgruppen" slog en liten ögla och båda grupperna kom imål med bara några få minuters mellanrum! Bra Jobbat Alla!

13 augusti 2014 08:31 av Micke

ESC Onsdagspass

Som vanligt 18,00!

Vi hittar säkert på någon trevlig runda & precis som förra veckan indelning i fartgrupper direkt från start!
Välkommen! ( 13st förra veckan..., vi blir fler ikväll va?)

12 augusti 2014 20:51 av Peter Cykelsektionen

Till er som ej hämtat kläder!!!!!

Nu är jag hemma igen efter sem. Så nu går det bra att hämta kläder som ej blivit hämtade.

Det går även bra att beställa nya om man vill då en tillägsbeställning ändå måste göras.
Och då gäller detta cykel och löpning och triathlon.
Jag har " lite hemma som man kan pröva" storlek.
Sms till mig så att jag finns hemma är bra
På 0705-161533

12 augusti 2014 08:00 av Micke

Bjäre Runt på Söndag 17/8.

Vi har planer på att åka ner och cykla vackra Bjäre Runt 80km nu på söndag. Cykla det som ett klubbpass (håller ihop gruppen).
Vore trevligt om vi kunde få ihop ett stort rött gäng. Mer info kommer på klubbpasset imorgon onsdag samt på bloggen fre/lör och givetvis beror det en hel del på hur vädret kommer att bli. https://www.snapphanarna.se/cykel/bjarerunt.html