För mycket spam? Släng iväg ett mail till This is a mailto link så tar vi bort dessa spam-inlägg

13 juni 2012 12:00 av Iain

Lyse

@Magnus - vi köra UTAN lyse 02:54

13 juni 2012 10:37 av Magnus

Lysen

Kan Vi köra utan lysen/reflex när vi startar 02:54 ?

13 juni 2012 10:06 av Dominic

Vättern

Är det någon som har plats kvar i bilen och kan tänka sig att ta med mig och min cykel upp till Motala och hem igen?
/Dominic

13 juni 2012 06:36 av Fredrik

Vättern

Hej. Ser ut som alla är laddade inför vättern. Vilken tid anländer ni till smedsby skola, och vilken starttid var det nu igen. Finns det någon man kan ringa eller som vill ringa mig på 073-40 214 40 så jag kan ansluta.

Fredrik

12 juni 2012 21:12 av Ida E

Tack för ikväll "gubbar"!

Tack för ikväll, "gubbar"! En härlig kvällsrunda tillsammans med Christian, Ruter, Iain och Dominic. Nu ska jag vila mig i form inför fredag/lördag! Laddad till tusen!

11 juni 2012 22:51 av Iain

Idag, imorgon och iövermorgon

9st idag var ute och cyklade en lungt pass på små väger. Kul med återhämtning.
Imorgon blir det nån form av "race ready" intervaller. Ingenting livsfarligt. kl18
På onsdag har vi sista klubb pass innan vättern. kl18

Hörde att Shevchenko tänker att cykla VR nu till helgen med det hjälper inte om han är med i vårt grupp - ingen Svensk orkar att ta hans rygg ;)

11 juni 2012 22:33 av Else-Marie

Tjejvättern

Tack Monica, Barbro och Annika för en jättetrevlig och rolig resa till Motala. Vi hade tur med vädret - ett par regnskurar och lagom vind. under vår tjejvätternrunda.'
En ny ung kvinnlig talang har kommit fram i cyklingen - inte tränat särskilt många mil men höll på att komma före sin mamma i mål.
Bra cyklat.

11 juni 2012 21:21 av Anitha

Vindväst

Någon som vill köpa en vindväst (ESC) i stl L? Jag beställde fel stl. Tel 070-200 95 47

10 juni 2012 23:18 av Staffan K

Halvvättern

Överraskande fina 15 mil för mig och Stella i Vätternlandet med punktering och broöppning inkluderat.

Blir såklart återbesök på dubbla distansen 2013. Avis på er alla som kör på fredag.

10 juni 2012 22:26 av Iain

Igår, idag och imorgon

Tack för idag alla som var fram och bidrog till en bra träningspass runt Möckeln. Och bra jobbat till alla som lyckades att klara Tjejvättern idag och Halvvättern och Möckeln Runt idag.
Imorgon spelar England fotball kl18, så jag klarar inte att stanna hemma. Ska ute och cykla en lungt återhämtning pass på små väger kl18. Hem lagom till Sve-Ukr!!