26 maj 2012 15:26 av Micke

Anden i flaskan ?

Fick en fråga av Iain i går? Vad vill du köra på lördag? Jag vill köra långt, bli trött & ha en gofika!
Blev det långt? Jepp!
Blev jag trött? Jag har försökt prata med mina ben, men dom svarar inte...dom är nog sura...;-) !
Blev det gofika? Svar: Gräddhyllan! Jajamen!

Inte visste jag att Iain var anden i flaskan för jag fick alla mina 3 önskningar uppfyllda....! Tack !?!

Tur att det är lungt imorgon! Se inlägg längre ner!
Tack för idag "juniorer"! Bra Jobbat!

25 maj 2012 19:54 av Iain

Sub träning imorgon lördag

Lite extra träning imorgon lördag. Vi är 3st som träna vättern fart i 7 mil, fika på Gräddhyllan sen cykla 5 mil hem i 5% långsamare än Vättern fart. Dvs 37,5 ute och 35,5 hem ungefär.

Välkommen att hänga med eller bygga egen grupp och tar en kortare rundan till fika och ligge på rulle hem.

OBS tid kl09:00

25 maj 2012 12:25 av Anders

Solskins pass i dag -fredag- kl 16

Yngre eller ældre. Ny eller rutineret. Alle er mere end velkommen til at tilslutte sig endnu et x-tra træningspass i dag fredag.
Mødes kl. 16:00 ved k-huset. Tænker at køre møcklen rundt.
En perfekt start på weekenden.
Anders

25 maj 2012 10:42 av Kjelle

Bilder klubbmästerskapetperr

Nu finns det massor med bilder inlagda på OCT:s hemsida från årets klubbmästerskap. Finns under fliken Foto.

25 maj 2012 07:50 av Micke

Söndagspasset 27/5.

OBS!
Start kl 09,00 (Vi äldre brukar ju ha svårt att sova på morgonen.... ;-)

Traditionen kräver en tur till Moheda & fika hos Susanne's syster. Tror detta är ca 9-10 året på raken som vi gör detta.
Älmhult-Diö-Liatorp-Virestad-Vare-Eneryda-Vislanda-Kojtet-Alvesta-Moheda. FIKA!
Sen hemfärd. ca 14-15 mil totalt!
OBS! Tiden: alltså 09,00 !!

24 maj 2012 16:49 av Iain

Extra extra pass

Vi som är lite äldre håller oss till traditionen ;) kl18 vid KH kör vi ikväll. Välkommen!

24 maj 2012 15:55 av Ida Ericson

Extrapass

Biffen, Ruter och Ida tänkte köra en liten virestadskringla i det fina vädret idag - häng på om ni vill! Vi cyklar från Ljungbyvägen 24 (C & I:s hus) kl 17:00 (ungefär, ni vet att vi ungdomar har lite svårt med att hålla tiden...).

23 maj 2012 22:45 av Peter/cykelsektionen

KM

Ja vad skall man säga! Wow Wow Grattis Alla detta är cykelkärlek:)
Ett Stort Tack till Susanne och Frida för tidtagning, bättre tjejer får vi knappt tag i:) Tack till Iain och Micke för resultat och support:-) Tack Alla som deltog ni är kanon duktiga.

23 maj 2012 22:27 av Iain

KM cykling

Stort grattis till ALLA ESC klubbmeddlemmer från alla håll som var med och tävlade ikväll. 33 st startade (nytt rekord).

Grattis till KLAES JAHNSEN. 1e plats och NYTT KLUBBREKORD.

Grattis till IDA ERICSON. 1e dam och NYTT DAMKLUBBREKORD

Resultatlistan kommer inom kort men än så länge hittar ni detta på min blogg www.cycling2011.com

23 maj 2012 08:23 av Micke

Vilket underbart väder...

Henrik J, Micke & Susanne var ute på en solskenstur runt Virestad igår. Fantastiskt väder.

Ikväll är det ju KM med samling kl 18,00 vid IKEA DC Syd.

Är det någon som ej har tänkt cykla KM:et ikväll så är du välkommen att komma ner och hjälpa till i sekretariatet och med tidtagningen.