8 maj 2012 20:11 av Iain

Tjuvträning

6 mil i mestadels motvind i sub8 tempo med 4 starke män (eller gubbar). Hallaryd, Osby, Gråshult. Bra jobbat Johan, Christian, Peter och Micke

8 maj 2012 08:00 av Micke

Göingerundan

@ Klaes: Jepp, så är det tänkt. Samling på söndagmorgon K-hus 07,20 och gemensam avfärd.
@ Per: Vi hoppas på många deltagare i ett inför VR mycket bra motionslopp. Vi får kolla under veckan hur många vi blir.
För dom som inte har klubbtröja/väst försök låna en av någon isåfall.
Det blir snyggt med många röda och det är mycket lättare att se sina klubbkompisar i de olika grupperna också!

7 maj 2012 15:09 av Katrina

Vätterrundan startplats

Säljer min startplats i Vätternrundan, starttid 2:54, med ESC.

7 maj 2012 14:43 av Klaes

Göingerundan

Hej, jag tänkte ta mig ner och köra Göingerundan med er för att få ett bra sammkörningspass innan Vättern. Jag hoppas och antar att det blir många som deltar där som ska sammköra på vättern? Jag tror jag mellanlandar hemma hos mina föräldrar så åker vi i samlad trupp som "brukligt" ner till Hässleholm?

7 maj 2012 12:18 av Micke

Måndagspass

Lätt pass på ca 45km.
Inklusive 4+2 spurter ( 4 stående + 2 sittande) maximal insats i 6-8 sekunder! Så kort tid bara för att mjölksyra INTE ska hinna bildas!
18,00 K-hus!

7 maj 2012 10:50 av Cykelsektionen

Hemmaläger 13-20/5.

Programmet för hemmalägret ligger nu upplagt under fliken cykel.

6 maj 2012 22:35 av Per D

Göingerundan

Hur många hänger på och cyklar Göingerundan nästa söndag?

6 maj 2012 20:06 av Micke & Susanne

Dagens fika !

Stort Tack till Karin i Grimslöv (& Bosse som kände henne och tipsade..) på Grimslövs pizzeria.
Hon fick vad man kallar "Ett plötsligt besök" av 13 fikasugna cyklister och såg ut som ett stort ?
Efter en stund serverades det mängder av kaffe, 2 x smörgåsar, kakor, vetelängd & en TÅRTA !!?
För detta ville hon ha 25:- ?? För första gången i historien har Smålänningar betalat mer än vad det kostade ;-)
Vi kommer tillbaka, Karin !

6 maj 2012 20:00 av Micke & Susanne

Dagens runda !

12 st på start i morse och 2 till som mötte upp i Grimslöv!
Trevlig runda och mycket bra jobb från alla!
Jämn fart hela vägen och rundan landade på mellan 12-13 mil beroende på vägval hem då vi delade upp oss!
Vi hann även med att testa på Torsåsbacke!
Bra Jobbat, Alla !

6 maj 2012 19:54 av Micke

Vikttävling

Ok!
Här kommer uppgifterna för vikttävlingen!
Lägg ett mail till: This is a mailto link
Sen kommer dina inloggningsuppgifter för hur du registrerar in din vikt varje vecka!
OBS: Alltid invägning samma veckodag (Måndag morgon)