För mycket spam? Släng iväg ett mail till This is a mailto link så tar vi bort dessa spam-inlägg

17 april 2012 21:19 av Peter

Onsdagsträningen

Alternativ 1 Älmhult-Loshult-Hallaryd-Delaryd-Älmhult. ca 4 mil
Alternativ 2 Älmhult-Loshult-Hallaryd-Delaryd-Näs-Pjätteryd-Älmhult. ca 5,5 mil
Alternativ 3 Älmhult-Loshult-Hallaryd-Delaryd-Ryfors-Pjätteryd-Älmhult. ca 6,2 mil.
Alla välkomna, runder för gammal som ny,tjejer och killar gubbar och tanter;-) Kl 18:00 K-Huset.
Tack Iain för intervallerna idag. Bra jobbat Per D Iain och Jag. Trött? Jaaaaaaa

16 april 2012 21:54 av Iain

Cykelträning tisdag extra

Lite extra träning för alla som vill imorgon.

Upplägg är byggde för att förbättre sin kapacitet att hänga med när tempo ökas, när det är ryckigt eller helt enkelt öka din tröskel kapacitet.

Pass heter sprintervals:

5 min uppvärming sen 4st sets av:-
((20"max/60" lungt)+5 minuter max+8 minuter lungt) = 17 minuter per set

Alla kan vara med för att vi samla ihop gruppen efter varje 5´max. Kan förklara innan vi börjar.

kl18 khuset sen Fanhult, Virestad, Vare, Eneryda, Liatorp. Välkom

16 april 2012 18:09 av Peter/Cykelcektionen

Klädbeställning Extra

Denna vecka till fredag går det att beställa mera cykelkläder för er som inte beställt, så passa på sms eller ring mig så fort det går 0705-161533

Ni som har beställt,så kan ni hämta kläderna hos mig på Frodegatan 3 Älmhult. Ring gärna innan, så jag är hemma.

15 april 2012 17:33 av Iain

och det blev en fin runda idag också

25st cyklister samlade vid KH idag kl10. 15 från Osby och 10 från Älmhult. Gruppcykling ute till Fanhult sen indelning och därefter olika längder och olika fart. Hoppas alla hade en lagom pass. Längsta pass idag blev 11,5 mil och kortaste ungefär 5 mil.

Saknade däremot minst 10 st ESCor som brukar att träna söndagar. Tänk hur roligt det kommer att bli med olika grupper när alla kom till klubbträning ;)

14 april 2012 17:38 av Iain

Pass 3: check!

Eftermiddagens grupp blev 3ggr så stor som igår och 50% större än imorse. 7 mil: Loshult, Hallaryd, Hallaböke, upp och ner backen några gänger, Delary, hem. Bra jobbat Henrik P. och Peter.

Kul att också träffa tjejklungen och sen Evert. Många ute och cyklade idag.

Men imorgon slå vi rekord. Minst 15st från ESC kommer till k-huset kl10 och ungefär like många från Osby. Välkommen!

14 april 2012 13:07 av Iain

Och pass nummer 2 avklarade också

Det blev en grupp som samlade kl09 vid k-huset, cyklade ner till Killeberg för att möte Osby gänget och sen i 2st grupp cyklade vidare över Lindås, Kölaboda, Sköldsbygg, Linnefalle, Hallaryd, Sjuhult och tvärleden till Osby.

9,5 mil med nästan 5 mil i sub8 tempo. Bra jobbade Christian och Mattias.

Välkommen till dagens andra pass, backträning, kl14:30 vid k-huset

13 april 2012 21:01 av Iain

Helgens 1a pass avklarade

Blött, kallt, 5 mil, inte tillraklig många för att kallas för grupp

Hoppas för fler imorgon ;)

kl09 Loshult, Lindås, Kölaboda, Sköldbygg, Hallaryd, Visseltofta, Osby - 7,5 mil i olika fartgrupper

13 april 2012 13:29 av Iain

Helgens cykelträning

Nu ska det tränas:
Fredag kl18: vo2 Max intervaller, samla efter varje interval, 4,5 mil
Lördag kl09: distansfart träning, 7-9 mil
Lördag kl14:30 backträning, alla på egen fart, gruppcykling ditt och hem, 6 mil
Söndag kl10: gruppträning, farten som passer alla, 6, 8 och 10 mil varianter

Alltid från kommunhuset, alla välkommen

13 april 2012 07:42 av Katrina

Styrketräning för cyklister

12 april 2012 23:44 av Iain

OCT hemmaläger 2

Båda lördag och söndag finns mölighet att möte upp med våra vänner från Osby och träna tillsammans. Jag kommer att skriver förslag här imorgon Fredag. På söndag däremöt ska vi möte som vanligt kl10 på vid kommunhuset.

Dags att samla ihop många bra kvalitet milen!