17 augusti 2011 23:18 av Iain

Tack Peter för svaret.

17 augusti 2011 21:23 av Peter cykelsekrionen

vi kollar.....

Så att man är medlem, och är man ej så kan man bli bortplockad,vi har tillgång till det jag och Daniel via vättern. Och vi kollar Alla så det är ingen idé att luras. Hoppas på många glada anmälningar. Mvh cykelsektionen

17 augusti 2011 20:43 av Iain

Vättern

Jag tycker att cykelsektionen får håller lösenord och bara delar ute via privat mail.

Om jag hade missade chans att anmäl mig p.g.a. hela Sverige har tillgång till vara lösenod jag kan inte tänker att jag ska vara glad!

Snälla Daniel, tar bort den och försöker att uppdatera maillistan. Tack.

17 augusti 2011 20:34 av Daniel Kindblad

Vättern 2012

Hej Till Vätternrundan anmäler sig själv på nätet på http://entry.vatternrundan.se/login.aspx?rid=110
Vår reserverade startgrupp 02:54 (70 platser) har anmälningsnummer 302541 och lösenord 2s799e. Dessa platser finns till 28 augusti. Först till kvarn gäller.
Mvh Daniel

17 augusti 2011 20:13 av Micke

Anmälan till Vättern 2012

Anmälan till Vättern Runt 2012 pågår för fullt och VI ESC-medlemmar har EN reserverad startgrupp 02.54. 70st platser.
Först till kvarn gäller!

Har Ni inte fått mail om inloggningsuppgifter och hur man anmäler sig:
Kontakta Peter J eller Daniel K.
Telefonnummer finns längst ner under fliken "cykel".

17 augusti 2011 16:33 av Iain

Träning ikväll onsdag

Regn?? Inte en chans ;)

Vi kör kl18 från k-huset som vanligt. Passet kan justeras om det blir för varmt eller för mycket solen i ögen, men förslag är att cykla över Osnaköp, Lindås, Hallaryd, Näs, Trågagnet, Hallaryd i någon vettig ordning. Välkommen!

17 augusti 2011 13:09 av Micke

Bjäre Runt....!

Nu på söndag 21/8 är det Bjäre Runt.
80km med start & mål i Ängelholm. Väldigt trevlig runda.
Vi är några som ska dit och cykla och notera gärna här på gästboken om det är fler som är sugna.
Sen kan vi komma överens om vilka som kan köra....!

Samling K-huset 06.50.
Avfärd mot Ängelholm 07,00. Det är öppen start och vi hade tänkt att starta cyklingen vid 09-tiden

17 augusti 2011 09:31 av Micke

Osby tempo igår !

Peter, Mats, Iain och jag cyklade ner till Osby igår för att delta i OCT:s 30km tempolopp på nya tvärleden.
Mycket bra arrangerat av OCT (Tack för det) och är helt klart något att rekommendera för kommande säsong!
Totalt 25 deltagare blev det och vi får väl gratulera Iain, som körde skiten av oss alla!
Resultat kommer så småningom på OCT:s hemsida!
Efter loppet lite grillad korv innan cykling tillbaka till Älmhult!
Riktigt bra genomkörare & Bra Jobbat Gubbar!

16 augusti 2011 15:04 av Iain

Osby tempo ikväll

Peter, Micke och jag åker från k-huset ikväll kl 17:30 till Osbys tempotävling. 3mil banan med 20st anmällde och lite korv och cykelsnack efteråt. Kul om fler vill vara med och utmaner sig. Vara snälla kompisar i Osby kan säkert tar hand om några efteranmällningar. Tveka inte - häng med!

15 augusti 2011 14:05 av Micke

Måndagspasset !

Har tänkt att köra en Virestad Runt ikväll i lugn fart (30-31).
Kl 18,oo från K-huset om det är någon som vill hänga på.

Välkommen!