För mycket spam? Släng iväg ett mail till This is a mailto link så tar vi bort dessa spam-inlägg

9 juni 2011 00:14 av Daniel Kindblad

Vättern rundan

Det blir sedvanlig fest på Smedsbysskola efter Vätternrundan.
Anmälan er via SMS till Daniel 070 97 242 97 eller Peter 070 516 1533 senast söndag.
Alla medlämmar är välkomna.
mvh Cykel sektionen

9 juni 2011 00:00 av Daniel Kindblad

Möckeln runt Söndag

På söndag är det dags för att cykla Möckeln runt.
Det är gratis för klubbens medlämmar om man säger att man är medläm i ESC vid anmälningen på morgonen.
mvh Cykel sektionen

8 juni 2011 21:42 av Peter

Bästa kvällen på länge

Vilken underbar kväll att träna på,12 st gav sig iväg från k-huset kl: 18:00 rundan blev Älmhult-loshult-hallaryd-träknaggen-göteryd-askenäs-Pjätteryd-Älmhult.7 mil av mycket njutning i detta perfeka väder. Vi gjorde även ett stop hos Jörgen som fyller 60 idag, han fick en skönsång av oss och givetvis lite blommor. Stort Grattis till dig Jörgen och bra jobbat alla som var med idag.

7 juni 2011 11:49 av Robin

Resultatlistan ifrån KM i cykling 2011 är nu publicerad under Cykelsektionen.

7 juni 2011 10:36 av Daniel E

"Hittade" trevligt sällskap

Jag tackar för fikat och sällskapet. Landsvägscykling är nytt för mig men vad härligt det är att ligga i en klunga och susa fram i solskenet. Dock får jag nog inhandla en kortärmad cykeltröja till nästa gång.

6 juni 2011 21:45 av Else-Marie

Halvvättern

Vi är några som inte cyklar så lång-långa pass och tänker cykla halvvättern på söndag.
Monica har en anmälan över (ämnad till hennes dotter som tyvärr fått förhinder) - är det någon som är intresserad att följa med - rundan är bara 15 mil.
Else-Marie

6 juni 2011 19:08 av Roland B

Hittecyklist

Det var jag som bjöd in Daniel från Oppmanna det ligger mellan Arkelstorp och Barum (Ivöfärjan)
Daniel och jag har täffats många gånger på isen.
Vi är långfärdsåkare, Daniel är en mästare att läsa is, en kunskap han inte hade stor nytta av idag.
Men jag vet att han uppskattade dagens runda.

Tack alla som lagt upp och deltog, mycket trevligt, och tack för fikat, de satt perfekt.

6 juni 2011 17:49 av Micke & Susanne

Tack för idag!

Tack för idag allihopa!
23st med blandade cyklister från ESC, OCT & en "hittecyklist" som vi träffade på i Lönsboda...., som kom från Immeln trakten. Han hängde på när det blev tal om fika....! Kul!

Tack ESC för fikat & Peter för upplägg av rundan, och tack för det fina vädret, någon...!

Det blev även en lite släng av "långintervall" då några drog iväg en extrarunda över Vilshult i god fart.

6 juni 2011 17:12 av Mattias OCT

TACK för idag!

Fin runda som bjöd på det mesta, gott med köbekagor i Immeln, tack för det.
Klarade målet med 4 mil solo i slutet, landande på 201,6km hemma. Sjukt jobbigt med motvinden hem från Hallaryd.

6 juni 2011 16:37 av Robin

Fint!

Fint var det idag. Kul runda med manstark uppslutning både ifrån Älmhult och Osby. Tack till Peter och ESC för fikan, den satt fint!