21 maj 2011 18:18 av Henrik Ofm

Gran Fondo

Banorna i Eslöv är ingen lek, när sen Stefan försöker ta livet av en i Stenestadsbacken var man inte tuff. Blev dock ett skapligt resultat till slut så man får vara nöjd med dagen. Hade du varit kvar eller lämnat din nummerlapp till mig hade du haft en Selle italia sadel att sätta på pinarellon Iain.

21 maj 2011 17:19 av Iain

Sondags fikarundan

Välkommen till Söndagsträning - kl10 som vanligt.

För att får lite extra milen i benen inför Vättern har vi ett lite längre variant planerade imorgon, men också kortare varianter om man vill sväng hemåt tidigare.

Tar med en fikapeng för att vi har tänkte att stanna halvvägs på Stockhultsgårds Tebod och fika.

Lång variant kommer att bli 12 mil. Tempo kommer att passa alla!

21 maj 2011 17:14 av Iain

Gran Fondo avklarade

13,5 mil med 3ggr uppför Söderåsen - jo när man kom till mål i 35,1 i snitt får man vara stolt. Bra jobbat Christian (ESC) och Robin (Osby) som jag hade sällskap av när vi rullade över mållinjen i Eslöv idag. Ännu snabbare var Stefan (Osby) och Henrik (Olofström men snyggt klädd i ESC tröjan). Och kul också att ser Rolf på banan idag.

Bra jobbat alla!

19 maj 2011 12:22 av Iain

Eslöv Gran Fondo

Nu på lördag har vi Eslövs Gran Fondo. 135km med stort startfälltet, tidtågning och 3st stigningar av Söderåsen. Perfekt tuff långpass som träning inför Vättern. Än så länge är vi 3-4 st plus 2 från Osby. Slå mig en signal om du vill också vara med och om du kan tänker att kör bil dit. Starttid är kl09 på lördag.

18 maj 2011 21:55 av Susanne

Träning Torsdag

Kl 18 K-Huset
Pjätteryd-Ivla-Össjö-Liatorp

För dom som vill kan vi lägga in några intervaller !
Alla välkomna

18 maj 2011 21:36 av Iain

Alltid nånting nytt

Kul med träning är att man kan alltid hitta nånting nytt. Idag hade vi Drew på besök från USA, Magnus som debutant och Olle och Andreas har borjade att träna regelbundet med oss. Hjärtligt välkommen till alla!

Vi var 11 st och efter gemensamt cykling över Loshult, Hallaryd, Visseltofta och Osby delade vi upp och testade lite lagtempo i 2 grupp. Alla kämpade bra och vi även fick träffa 4st till ESC cyklister ute och träna tillsammans.

Bra jobbat alla i alls grupp!

18 maj 2011 16:23 av Daniel Kindblad

Träning Onsdag (idag)

Jag det är träning idag.
Det är det alltid onsdagar utom på onsdag då det är klubbmästerskap.

Vi bestämmer upplägg när vi vet vem är med.
mvh Daniel

18 maj 2011 15:19 av Morgan

Onsdag?

Det är träning idag?

17 maj 2011 14:56 av Iain

Tisdags träning

kl18 KHuset. 5 mil - välkommen. Vi bestämmer upplägg när vi vet vem är med.

17 maj 2011 06:32 av Daniel Kindblad

Klubbmästerskap 25/5

Klubbmästerskap i cykling 25/5
Samling 18:30 vid DC Syd.
Sträckor 30km för vuxna samt barnrunda.
Vid frågor ring Daniel Kindblad 070-97 242 97 kvällstid.
/Cykelsektionen