19 maj 2011 12:22 av Iain

Eslöv Gran Fondo

Nu på lördag har vi Eslövs Gran Fondo. 135km med stort startfälltet, tidtågning och 3st stigningar av Söderåsen. Perfekt tuff långpass som träning inför Vättern. Än så länge är vi 3-4 st plus 2 från Osby. Slå mig en signal om du vill också vara med och om du kan tänker att kör bil dit. Starttid är kl09 på lördag.

18 maj 2011 21:55 av Susanne

Träning Torsdag

Kl 18 K-Huset
Pjätteryd-Ivla-Össjö-Liatorp

För dom som vill kan vi lägga in några intervaller !
Alla välkomna

18 maj 2011 21:36 av Iain

Alltid nånting nytt

Kul med träning är att man kan alltid hitta nånting nytt. Idag hade vi Drew på besök från USA, Magnus som debutant och Olle och Andreas har borjade att träna regelbundet med oss. Hjärtligt välkommen till alla!

Vi var 11 st och efter gemensamt cykling över Loshult, Hallaryd, Visseltofta och Osby delade vi upp och testade lite lagtempo i 2 grupp. Alla kämpade bra och vi även fick träffa 4st till ESC cyklister ute och träna tillsammans.

Bra jobbat alla i alls grupp!

18 maj 2011 16:23 av Daniel Kindblad

Träning Onsdag (idag)

Jag det är träning idag.
Det är det alltid onsdagar utom på onsdag då det är klubbmästerskap.

Vi bestämmer upplägg när vi vet vem är med.
mvh Daniel

18 maj 2011 15:19 av Morgan

Onsdag?

Det är träning idag?

17 maj 2011 14:56 av Iain

Tisdags träning

kl18 KHuset. 5 mil - välkommen. Vi bestämmer upplägg när vi vet vem är med.

17 maj 2011 06:32 av Daniel Kindblad

Klubbmästerskap 25/5

Klubbmästerskap i cykling 25/5
Samling 18:30 vid DC Syd.
Sträckor 30km för vuxna samt barnrunda.
Vid frågor ring Daniel Kindblad 070-97 242 97 kvällstid.
/Cykelsektionen

15 maj 2011 21:51 av Iain

Veckans summering

8st cykelträning pass, ungefär 10-12 cyklister i snitt på varje pass, 77 mil och mindre än 1 minutes regn. Så summerar man en riktigt bra tränings vecka. Bra jobbat alla som var med och kämpade. Nu är vi alla starkare inför Vättern.

Tack Micke för ett bra upplägg.

15 maj 2011 21:18 av Peter

Ett stort TACK

Till alla som var med på cykelmanifestationen idag,vi klarade dessa 17 mil med bravur och utan regn. Vi var 15 st från Älmhult 10 st Osby 10 st Olofström 2 Lönsboda och ca 5-7 st från Malmö,Hässleholm,Växjö. Vägvisare var Roland,Jörgen och Bosse från Osby och som. Vanligt fina vägar och natur. Ett stort tack till Christer som sponsrade maten i hãstveda. Hoppas alla hade lika trevligt som jag. Vi syns på vägarna.

14 maj 2011 17:48 av Micke

Lördagspass

Idag kördes Långa Möckeln Runt av Iain, Marcus, Henrik, Micke & Mattias från OCT.
Målet var att köra på motsvarande 8.30 fart inför Vättern Runt, och det gick fint....!
Bra Jobbat på en så liten "peloton"!

Imorgon så hoppas vi en stor trupp från ESC till Cykelmanifestationen. En av årets absoluta höjdpunkter! Cykling i luuuuungt tempo där den sociala biten är den viktigaste!
08,00 från K-huset så cyklar vi till Lönsboda!
Hoppas på ett lååångt rött ESC-tåg!
Kom även om du inte är anmäld