11 juni 2016 19:38 av Mats

Förslag på söndagsrunda.

Har funderat lite på hur vi ska uppfylla en del önskemål. Har följande förslag. Första öglan är lilla Möckelnrunt ca 60 km sedan kör vi vidare Loshult-Hökön-Fanaholm och sedan Älmhult.

11 juni 2016 13:35 av Morgan

Vad blir det för runda?

10 juni 2016 18:31 av Daniel

Önskemål II

Jag kör gärna på söndag men jag har lite kärvt med tid för ett långpass. Kan du lägga upp en runda med 2 öglor så man kan vika av efter 2 timmar i Älmhult eller i närheten? Sen kan ju de som kan och vill förlänga?

10 juni 2016 12:58 av Mats

Önskemål

Givetvis är det träning som vanligt på söndag från K-huset kl 10.00.
Peter och jag har ett önskemål om att så många som möjligt som tänkt vara med i vår Sub 10 grupp kommer så att vi kan samträna oss en sista gång inför Vätternrundan.

8 juni 2016 14:22 av Iain

Onsdags träning

Kl18 vid KH som vanligt. Förslag till rundan är Fanhult - Virestad - Böön - Liatorp. Välkommen!

6 juni 2016 16:53 av Micke

Träningsrapport utomlands måndag.

Idag traditionsenlig Nationaldagscykling!
Återhämtningspass från San Remo, via Menton till Monaco och tillbaka!
Dagens pass innehöll 2 fika & 1 lunch!
Bra Jobbat alla!

6 juni 2016 07:26 av Iain

Träning rapport - utomlands söndags pass

Vi var 9 st som alla rullade i mål tillsammans i klubbens färjar i Sanremo igår. 29 mil från Milano på den klassisk "La Primavera" route. Fin väder, vackert vyer, generös och väl organiserade depåer och gott om flaggvakter. Bra jobbat alla!

3 juni 2016 13:17 av Peter Cykelsektionen

En till två funktionärer till efterlyses

Jag skulle behöva 1-2 funktionärer till på söndag som kör bilen efter alla cyklister på 10 mils rundan och samla upp skyltar och ev någon som måste bryta..
Ring mig det fortaste om ni kan

1 juni 2016 22:14 av cykelsektionen

Anmälan boende och Fest till VÄTTERN RUNT

Många har fortfarande INTE ANMÄLT sig till boende eller fest till Vättern Runt i ESC regi
Boende:antal
Fest:antal
Vättern rundor: Antal
Mail till Mig SNARAST
This is a mailto link
man kan bli utan medalj från klubben om man ej är anmäld så jag vet antal rundor då 1,5,10,15,20,25, osv premieras.
mvh

1 juni 2016 17:40 av Peter Cykelsektionen

Ett sub 10 gäng på möckeln

Vi kommer också att köra ett sub 10 genrep på Möckeln runt där vi kommer att hålla en jämn och lite högre fart än sub 10 för att det är 10 mil och att kroppen behöver en genomkörare som känns. Målet är samkörning så Vi vet hur vi fungera i grupp.