För mycket spam? Släng iväg ett mail till This is a mailto link så tar vi bort dessa spam-inlägg

9 september 2015 21:35 av Iain

MTB Torsdag träning

Påminnelsen att vi har började med "MTB Torsdags utvecklingspass". Tänken är att samla så många MTB cyklister som moligt på en och samma kväll, delar upp i divers grupper (snabb/teknisk, långsammare/grus) och lära varandra alla dem stigar, skogsväger och grus partier som är bra att cykla MTB på.

Samling kl18 imorgon vid kommunhuset. 6st var vi föra Torsdag. Ränker med fler imorgon.

8 september 2015 11:20 av Cykelsektionen

ESC Clubride Onsdag 9 September

Start klockan 18,00 som vanligt. Vi hoppas på många så kan vi dela upp i olika längd- & fartgrupper.
Förslag på runda för "Snabbgruppen": Lilla Möckeln Runt - motsols. ca 53km + 7-8km uppvärmning innan segment start. Mål: ca 36-fart. Ser ut att bli fint väder och lätta nordliga vindar vilket betyder vind i ryggen på vägen hem!
Alla Välkomna!

8 september 2015 09:48 av Löparsektionen

Tisdagslöpning

Välkomna på lite terränglöpning med inbakad löpskolning och löpstyrka. Vi samlas på Klöxhultskolan kl 18.00 och alla är välkomna!

6 september 2015 23:26 av Peter Cykelsektionen

Måndagsturen

Samling 17:55 Avg 18:00
Samlingen komunhuset
MTB 2-3 mil
Racer snabb-mellan-lagom 4.3-3 mil
Hybrid lagom2-3 mil
Själv kan jag ej då jag är på föräldrar möte!!
Reflexväst och lyse rekommendera jag nu när mörkret kommer snabbt!

4 september 2015 19:57 av Daniel

"Segmentsvarning"

Ville bara uppmärksamma att det sitter taggtråd uppe vid starten på "Stockanässvängen" OCH även längre ner på segmentet som kan vara svår att se om man kör det omvänt.

3 september 2015 14:41 av Krister

MTB ikväll

Jag kan guida runt en ganska snäll runda genom Jonstorp ikväll. Ca 40 km.

3 september 2015 11:03 av christian

Virestad

Ikväll torsdag kör vi en virestad runt med start 16.30 från khuset. Passa på innan helgens regn. Fart nånstans runt 35.

3 september 2015 08:45 av Mattias OCT

Inbjudan till Lagtempo i Osby den 19/9

Se mer under fliken Tävling.

Välkomna!

2 september 2015 21:37 av Peter

MTB torsdag

Jag själv kanske inte kommer då jag är på ett möte med början 16:30
Så ställ upp för varandra:-)

2 september 2015 21:33 av Peter Cykelsektionen

MTB torsdagar!!

Vi börja närma oss mörkare tider då är det dax för MTB prövning!!
Samling 18:00 vid komunhuset där det delas in i grupper om teknisk MTB lite snabbare,grusvägar och större stigar och lite långsammare, målet är att lära varandra vägar och stigar vi inte visste fanns!!
Alla sugna välkomna!!