Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Träning"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Träning


Ange endast information angående träningar.

Information angående tävlingar finns i sepratat tråd.

Använd forumet för övriga meddelande och diskussioner.

För mycket spam? Släng iväg ett mail till This is a mailto link så tar vi bort dessa spam-inlägg

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
24 februari 2012 00:44 av Peter

kanske....

Ett nytt klubbrekord för racer säsong;)
Hörde att Johan R var ute en runda åxå:)
Kör hårt grabbar jag kommer snart åxå.

23 februari 2012 17:27 av Staffan Käll

racer

Äntligen. Idag i solskenet fick nya racern komma ut. bara 4 mil men åtminstone lite asfaltstugg........

19 februari 2012 19:56 av Micke

Årsbästa runt Osby-Boalt?

Rekord är till för att slås, och om nu detta är rekord för i år så kommer det nog att bli långlivat...!

Micke & Iain körde med MTB:arna och det var både asfalt och en hel del småisiga partier och en del motvind, as usual....!
Noteringen hittills är dryga 2 timmar + 2 händer's fingrar & ca en fot's tår, om det nu inte frös bort lite av dessa kropps extremiteter på vägen.

Tack för draghjälpen Iain & starkt jobbat som alltid Jäklar va skönt de va med varm dusch och mängder av kaffe efteråt!

18 februari 2012 17:53 av Joakim

Årsbästa runt Virestad?

Idag syntes en märklig syn på vägarna runt Virestad. Det var en skotsk porsche som bogserade en göteborgsk traktor runt sjön i regnet och på delvis snöiga vägar.
Vad vi vet har vi satt årsbästa på Virestadsrundan med en tid på en handfull minuter under 2 timmar. Förhoppningsvis ryker denna notering all världens väg snart....

18 februari 2012 14:35 av Emma

Forts

Och det bästa av allt är att man får lära känna och byta erfaraneheter med Sveriges bästa ultra och marathonlöpare samt alla andra underbara ultramänniskor =)!!

Läs allt om tävlingen på team ultraswedens sida: https://www4.idrottonline.se/TeamUltraswedenLK-Friidrott/Arbetsrum/Skovde6-Timmars/

Jag och Pierre kommer åka upp så häng med vet ja ;)!!!

18 februari 2012 14:31 av Emma

forts

Banan är 1200 m lång slinga där det är blandat asfalt och grus. Mitt inne i centrala Skövde. Chip på skon som mäter exakt distans. Vid varvningen servras gott om mat och snacks samt sportdryck och vanlig dryck.

Alltså är det Officiell tidtagning efter 42,195 meter (marathon) vilket gör att personbästa lätt kan bli bättre på denna lättlöpta bana. Kanske fixar en fin kvalplats eller kan seeda upp i kommande tävlingar.

18 februari 2012 14:24 av Emma

Rolig utmaning!!

Lördagen den 10/3 avgörs Sveriges största 6-timmars tävling i Skövde. Kanske sugen på att sätta kroppen på prov inför kommande års form, se det som en rolig grej eller kanske slipa på personbästa på marathondistansen.

Att prova på att springa ett ultradistanslopp bör alla göra som tycker om att springa. Man kan själv lägga upp de 6 timmarna hur man vill, springa, jogga eller gå! Se det som en rolig och utmanande grej.

17 februari 2012 20:05 av Iain

Lördagsträning UTE

Välkommen till cykel säsongen! Efter 12 veckors uppehåll är vi tillbaka fr.o.m. imorgon LÖRDAG. Ses ute som att det blir ingen grader alls och kanske några av den plus variant.

MTB, CX, räcern med winter däck, traktorn - spelar ingen roll. Alla är välkommen kl12 vid kommunhuset. 4,5 mil i lagom tempo med fika efteråt!

9 februari 2012 22:07 av Peter

Årsmöte 14/2 kl:18:30

Hej ALLA Medlemmar! Glöm nu ej Årsmötet på Tisdag 14/2 kl 18:30 på Ormakulla gården i Älmhult Mat Prisutdelningar för KM i ALLA grenar och pris till Klubbmästare i Dam och Herr
Välkomna

8 februari 2012 09:51 av Iain

Spinning ikväll och imorgon

Hej!
Vi hade lite problem med vattenläck i F&S spinningsalen i måndags (hade mer vatten än Älmhults simbassäng) men nu är allt städade och vi kör som vanligt båda ikväll och imorgon.

Tyvärr är Carsten bortreste så vi har hittade en ny ledare. Verker som att vi ska klättra genom Skottlands bergskedjor istället för över Danmarks platta ängar ;)

Välkommen!

Postadress:
Elmhults SC
Filip Gustafsson, Näsvägen 19
34395 Älmhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: elmhultssportclub@gm...

Se all info