Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Träning"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Träning


Ange endast information angående träningar.

Information angående tävlingar finns i sepratat tråd.

Använd forumet för övriga meddelande och diskussioner.

För mycket spam? Släng iväg ett mail till This is a mailto link så tar vi bort dessa spam-inlägg

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
9 juli 2011 15:41 av Peter

Söndags träningen kl 10:00

Jag själv skall cykla till mellbystrand imorgon start kl 10 från k-huset, ni som är sugna på att hänga med en bit eller hela vägen alla välkomnas till söndagsträningen. Jippo nu är det sem.

9 juli 2011 13:50 av Silverfisken

Vansbrosimmet

Lycka till alla ESC:are som ska simma Vansbrosimmet!
Om det skulle kännas jobbigt så glöm inte att "även döda fiskar flyter medströms"!
Så vips, så är det ju "bara" 1km hårt jobb!

5 juli 2011 20:17 av Peter

onsdagspasset 18:00

Samling som vanlig vid k-huset.
Rundan bli Älmhult-Häradsbäck-Lönsboda-Älmhult 6,7 mil
Lungt tempo och inte så små vägar. Alla är välkomna gamla som unga.
Tack Micke för hårdkörningen idag,det känns skönt nu efteråt. Bra jobbat.

4 juli 2011 21:16 av Dorthe

Svar till Anthon

Hej Anthon!
Vi har gemensam löpträning tisdagar och torsdagar kl 18 samt söndagar 9.00 från klöxhultsskolans parkering. Söndagar är det långpass. Vid semestertider brukar det väl kanske inte alltid vara någon där men framåt slutet av augusti så är det nog mer säkert att ni får träningskompisar:) Någon bussresa till Gbvarvet för klubben har vi inte men vi brukar samåka och en del åker även med bussen som SK Graal ordnar. Varmt välkomna till klubben!

4 juli 2011 12:14 av Anthon

Göteborgsvarvet

hej,
Brukar ni anordna träning inför och resa till göteborgsvarvet år 2012!? Vi är ett par killar som har utmanat varandra att springa, men vore bra att ha något strukturerat också...=)

3 juli 2011 16:56 av Peter

Härlig söndag......

Tycker jag och säkert flertalet av vi som var ute. Kanon väder för Cykling och glass. Bra jobbat alla idag Sussane,Micke,Morgan,Curtan,Carsten,Cort och jag. Personligen tycker jag att det var kul att Carsten dök upp det var längesedan jag träffade honom. Hoppas på flera sådana personer man inte sett på länge dyker upp,och givetvis alla andra också. Desto flera desto roligare. Nu fortsätter touren. Ride on.

2 juli 2011 16:34 av Peter

Söndags träningen kl 10:00

Sammlas vid k-huset som vanligt. Rundan går Älmhult-loshult-hallaryd-visseltofta-verum-farstorp-hästveda- Osby -älmhult. Medtag pengar för glass och kaffe stopp.
Lugnt tempo Alla välkomna.

1 juli 2011 19:34 av malin

i servicebilen

Skönt att höra att Marcus och Evert är hemma och vid gott mod.

Jag hoppas jag inte behöver rycka ut med servicebilen allt för ofta, men gör det gärna ifall det behövs vid både större och mindre incidenter.

-trevlig helg alla!

1 juli 2011 16:50 av evert

i backen

ja det kan säga.hemma igen efter olyckan skön.ett brutit bäckenben gul o blå på flera ställenmen lite skrubbsår läker ju. bäckenbenet sa dom 6-8 veckor.träna får jag göra,har redan börjat med krykkäpp,cykel är oxå tillåtet 10-15mindag.får väl hämta cykeln o prova.vill tacka alla inblandade för väl omhändertagande på platsen. hoppas jag inte orsakade er förmycket skada,för jag såg ingen bula ivägen,minns inget heller från jag vaknade upp idiket o det stod övraön på en vägskylt vad gör ja här.

30 juni 2011 22:14 av Marcus

Onsdagens (oturs)runda

Får tacka alla inblandade i gårdagens träning för en lugn och samlad insats då vi råkade ut för en olycka. Fem var vi som oturligt gick i backen, varav två avförda med ambulans. Efter omständigheterna mår jag bra med bara några stygn sydda vid ögat och en lårkaka. Evert ligger kvar på lasarettet men ska enligt samtal må bra. Ett stort tack till alla inblandade och vi syns snart ute på vägarna igen!

Postadress:
Elmhults SC
Filip Gustafsson, Näsvägen 19
34395 Älmhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: elmhultssportclub@gm...

Se all info