För mycket spam? Släng iväg ett mail till This is a mailto link så tar vi bort dessa spam-inlägg

31 mars 2011 15:18 av Iain

Lördag längd/back träning

Redan April!! Då får vi lägga in lite extra träning och med 15 grader och uppehåll kommer lördag att bli omissbara (nytt Svensk ord?). Kl10 från kommunhuset, 5,7 mil till vara favorit backträning stället (Torsås backe), upp och ner och upp och ner och ...., fika i Grimslöv sen 4,2 mil hem. 10 mil plus några gånger 3,7 km. Hem vid 15 tiden ungefär. Välkommen.

30 mars 2011 22:12 av Micke & Susanne

Kul pass ikväll !

Bra pass ikväll, Peter!
Trevligt upplägg av passet med en härlig runda på små skogsvägar, inslag av individuella intervaller, punkaslangsbyte, spurt och bra koll på kön i klungan!
Precis så här ska det vara på ett klubbpass!
Kul också med så många ikväll. 11st, och vi är inte i April ännu..., men snart är vi det och då kommer vårvärmen...!

30 mars 2011 21:28 av Peter

punka träning

Fick vi också ha idag då jag punkade sista biten hem vid loshult. Idag var vi 11 st på träningen,gud vad kul! Alla var med på rundan som blev på 4.6 mil. Vi hade ett Carsten pass i mitten och slutet,det verkade uppskattat fast inte pyramiden var Dansk;-) Tack Jens,Evert,Morgan,Jocke,Christian,Walter,Iain,Micke,Sussane,Johan för en rolig träning idag.

29 mars 2011 20:09 av Iain

Tisdag - precis som du lovade Micke

Osby, Hallaryd, Delary - check. 32 i snitt - check. Medvind hem- check. Soligt och 6 grader varmt - nähä! 5 grader max och HAGEL hade vi!
Men kul ända, och kul att hänga med Osby gänget imellan Osby och Hallaryd.
Starkt jobbat i motvind!

29 mars 2011 17:17 av Peter

Onsdagsträningen

Är som vanligt kl:18:00 Vid komunhuset.
Vi cyklar Pjätteryd,Ryfors,Delaryd(Älmhult) Linnefalla Loshult och Älmhult. Korta rundan ca 3,2 mil den andra är ca 4,6 mil. Alla Är Välkomna.

29 mars 2011 07:58 av Micke

Tisdagsträning 29/3 !

Enligt yr.no, så blir det: Sol, 6+grader & en frisk västlig vind ikväll !
Så vad passar bättre än att köra Osby-Hallaryd-Delary & sen frisk vind i ryggen på vägen hem!
Längd ca 58km, och fart ca 32 km/h.
Kl 17.30 från K-huset!
Välkommen att hänga på!

28 mars 2011 21:14 av Iain

Måndagsträning 38/4

7 grader varmt, soligt och lätt vind. Perfekt läge för årets kortbyxor debut. 4 stycken cyklister var vi och 38 st Osnaköp backar hade vi klättrade innan vi svängde mot hem. Tack Micke, Susanne och Peter. Bra variant av träning.

28 mars 2011 08:50 av Micke & Susanne

Måndagsträning 28/3 !

Vi har tänkt att köra ett pass ikväll med start 18,00 från K-huset.
Uppvärmning ca 10-12km ut till Osnaköp.
Sedan individuell backträning i 40-45 minuter i Osnaköpsbacken. Inte så lång backe men ändå...!
Man kan dock förlänga backen lite genom att rulla ner och starta från träbron som går över till Aborraslätt!
Sen återhämtning tillbaka till Älmhult!
Välkommen att hänga på!

27 mars 2011 13:48 av Iain

Årets 1e sommartid cykel träning

Det blåser i sommartid också!

8 st var vi som trampade i motvind mot Loshult, Hallaryd, Osby. Cort, Johan, Niklas, Peter, Jens, Susanne, Micke och Iain.

Gruppen delade upp i gubbe grupp och ungdomars grupp vid Osby (ingen överaskning att Susanne tog hand om ungdomar).

Antligen 6 eller 8 mil beroende på grupp. Bra jobbat alla. Vi ses på onsdag.

Träffade också Christian som var ute på debut med hans snygg nytt cykeln. Ses snabbt ute Christian ;)

26 mars 2011 22:46 av Robin

Varv 3

På det tredje varvet var det bara en som förmodligen jagade men inte kom ifatt de i det andra varvet. Fint var det iallafall.