#ESCRUNNERS löpgrupp

#ESCRUNNERS är vår löpgrupp. Oavsett väder och dagsform så springer vi alltid tillsammans varje vecka.
Hur motigt det än kan kännas innan, så går vi alltid därifrån fyllda av energi!
Löpgruppen leds av vår löpledare Petrus Johansson som är utbildad och certifierad genom Svenska Friidrottsförbundet.

Gruppen träffas varje tisdagkväll, året om. Vi kör uppvärmning, varierande kort- och långintervaller samt nerjogg – varvat med backträning och löpteknik/löpskolning. Vi springer i närområdet, främst i motionsspår, cykelvägar och bana. Därefter självklart härligt eftersnack under kraftig endorfinpåverkan.

Utöver de uppskattade träningarna så träffas vi i också i flera andra sammanhang. Självklart som deltagare i olika lopp, som funktionärer eller för en ”After Run”. Ibland ses vi till och med i människokläder!

Vi välkomnar glatt nya deltagare – så häng med, du lär inte ångra dig!

Kom och testa på gratis vid tre tillfällen. Därefter får du gärna bli medlem, det kostar bara 200kr / år. Mer information finns under bli medlem.
Frågor besvaras gärna av löparsektionen eller någon av ledarna.
Var och en springer efter egen kapacitet. Vi anpassar träningen så både nybröjare  så väl som mer erfarna löpare kan vara med. För att trivas hos oss bör du dock klara av att springa 5km i din egen fart.
Håll utkik! Vi har speciella prova-på-pass flera gånger på år där du kan vara med kostadsfritt. Det är perfekta tillfällen att testa på hur det är att träna med oss.

Vi vågar lova dig en fin utveckling, oavsett tidigare nivå!
Mer information angående prova-på-pass och alla andra akviteter och träningar finns i kalendern.

Välkommen till #ESCRUNNERS
Uppdaterad: 13 MAR 2020 07:25 Skribent: Petrus