Löparhelg 5-8 mars 2020

Löparhelg och inspirationsdagar 5/3 - 8/3

Löparsektionen i Elmhults Sport Club bjuder tillsammans med Friskis & Svettis in er till 4 dagar med träning, inspiration och roligheter i och utanför löparskorna! Vi börjar redan på torsdagen genom att öppna upp vår barngrupp för alla som vill prova på samt bjuder in till ett riktigt tufft intervallpass på bana.

På fredagen sätter vi två extremiteter mot varandra, banlöpning vs traillöpning i mörker. Olaf från Mossarun.com guidar oss genom mörkret i skogen. Missa inte detta!

Lördagen tillägnar vi ESCs och F&S våra värdefulla medlemmar och bjuder in till en dag med bl a föreläsning och workshop av Daniel Evaldsson från Natural Fit. Det blir både teori och praktik och såklart en massa löparsnack och löpning.

På söndagen får ni även möjlighet att testa på OCR med duktiga Cecilia Jägestedt, som även coachar F&S Toughest grupp. Friskis & Svettis erbjuder även styrketräning samt yoga speciellt anpassat för löpare. Ett perfekt sätt att avsluta en aktiv helg.

Torsdag 5/3 (öppet för alla)
16:15 - 17:00 Välkomna och titta eller prova på löpträning för barn i åldrarna 6 -11 år. Föräldrar är också välkomna att vara med. Plats: Inomhus i Linnéskolans idrottshall A.
17:30 - 18:30 Tuffa torsdagsintervaller med Cecilia. Plats: Linnéskolans löparbana.

Fredag 6/3 (öppet för alla)
17:00 - 17:45 Banlöpning! Lär dig och testa på hur det är att springa på bana och hur banlöpning skiljer sig från distanslöpning. Plats: Linnéskolans Idrottsplats
20:00 - 21:30 Traillöpning i mörker. Ta med pannlampa eller ficklampa när vi springer ut på trailspåren i nattsvart skog med Mr. Mossarun.com Olaf Szukalowicz som guide. Vi avslutar med bonfire och trail talk i skogen bakom Klöxhultsskolans idrottsplats 21:30 - ? Plats: Start från Klöxhultsskolans parkering.

Lördag 7/3 (endast för medlemmar i ESC samt F&S Älmhult)
(Föranmälan till This is a mailto link pga begränsat antal platser. Först till kvarn!)
09:00 - 09:45 Morgonjogg i lugnt “alla-kan-vara-med-tempo”. Plats: Start utanför Friskis & Svettis
10:00 - 12:00 Föreläsning - träningslära, olika träningspass, pulszoner med Daniel Evaldsson från Natural Fit. Plats: Friskis & Svettis
12:00 - 13:00 Praktisk löpteknik med Daniel Evaldsson från Natural Fit

Söndag 8/3 (endast för medlemmar i ESC samt F&S Älmhult)
09:00 - 10:00 Styrketräning för löpare. Plats: Friskis & Svettis.
12:00 - 13:00 Yoga för löpare. Varva ner och mjuka upp kroppen med ett yoga pass anpassat för löpare. OBS! Ta med egen yogamatta om du har. Plats: Friskis & Svettis.

Söndag 8/3 (öppet för alla)
14:00 - 15:00 OCR! Ta chansen och testa på OCR inspirerad träning inför höstens kommande Toughest tävling i Älmhult. Cecilia Jägestedt guidar, leder och tipsar oss genom träningen. Plats: Samling utanför Friskis & Svettis där vi joggar tillsammans till Haganäs utegym.

PDF-version: här

För mer information eller frågor, kontakta Elmhults Sport Club löparsektion genom Petrus Johansson This is a mailto link / 0737073010
Hjärtligt välkomna!

Uppdaterad: 16 FEB 2020 08:46 Skribent: Ida Ekdahl