Hoppa till sidans innehåll

Stafettlag i Helsingborg marathon

26 MAJ 2019 18:56
Vill du springa Helsingborg Marathon i ESC`s stafettlag?
  • Skapad: 26 MAJ 2019 18:56

Den 31a augusti går Helsingborg Marathon. Tycker du att Marathon verkar häftigt? (det är det!) men känner att 42195 meter är lite för långt? Gillar du att springa tillsammans med andra? (det gör vi också!)
Elmhults Sport Club erbjuder möjligheten att springa Helsingborg Marathon i ESC`s stafettlag!
Hur funkar kar det då? 
All information om loppet finns på https://helsingborgmarathon.se/stafett/
Vi åker tillsammans med deltagande lagledare från ESC till Helsingborg på morgonen, värmer upp och förbereder oss för loppet. Vi springer varsin sträcka och firar tillsammans vid målgången. Gemensam hemfart på eftermiddagen/kvällen när vi alla känner oss mätta och nöjda. 
Notis: Vi springer givetvis i ESC`s klubbkläder så vi lätt känner igen varandra. I övrigt finns det inga förbehåll. Eftersom ett stafettlag kan bestå av 2-4 personer kan vi inte säga exakt hur långt respektive lagmedlem får springa än. 
ESC står för lagledare och resa fram och tillbaka. I övrigt är detta självbekostat. 
Är du intresserad (ej bindande). Hör av dig till Petrus (löparsektionen) på mail This is a mailto link senast 31a juni. Efter det kontaktar vi er som anmält intresse för vidare lagsammansättning och anmälan. (Vi kommer givetvis träffas och ha några gemensamma träningspass tillsammans för att lära känna varandra innan 31a augusti). 
/Löparsektionen
Skribent: Ida Ekdahl
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Elmhults SC
Box 71
34321 Älmhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info